European institute islamic for Human Sciences

National Network
Finland
Address

Itämerenkatu 16 E 96
00180 Helsinki
Finland

Telephone
+358453473482
E-Mail
kalaamulaahi@gmail.com
Organisation Type
Public/Private Non-Profit Foundation
Year of Establishment
2015
Fields of Activity
  1. Arts
  2. Democracy and community development
  3. Human rights
  4. International/Cultural relations
  5. Religion
General Information
Tervetuloa Suomen Euroopan instituutin Humanistiseen tiedekuntaan Olemme yksi Euroopan kaikkein ainutlaatuisimmista islamilaisista koulutuskeskuksista. Instituutti perustettiin, jotta voidaan opettaa perusasteen tasolla arabian kieltä ja islamin hengellistä ja tieteellistä tutkimusta. Valmistuttuaan meidän opiskelijoillamme on vankka käsitys islamin ja Koraanin sujuvasta lukemisesta, kirjoittamisesta ja keskustelusta arabiaksi ja Koraanin perinteiseksi arabiaksi. Meidän opiskelijamme ovat monista Euroopan eri maista sekä muilta mantereilta, monenlaisista erilaisista taustoista ja puhuvat sujuvasti eri kieliä. Sinulla on mahdollisuus oppia ja elää valoisassa keskuudessa ystävällisten kasvojen ympäröimänä, jotka ovat kaikki valmiina toivottamaan teidät tervetulleeksi.
Mission and Objectives

Miksi opiskella?
Jos luet tätä, niin olet jo ymmärtänyt hyvän koulutuksen tärkeyden. Oppiminen tarjoaa mahdollisuuden hankkia uusia taitoja ja ottaa uuden kurssin elämässä. Tutkimuksella on tarkoitus saavuttaa parempi käsitys maailmasta ja meidän suhteesta siihen.

Main Projects / Activities

Miksi Islamin tutkimus?
Islam, uskontona yhdistää noin miljardi ihmistä ympäri maailmaa. Se perustuu suoraan tutkimukseen, pohdintaan ja tiedon harjoittamiseen. Islam määrittelee koulutuksen todella kattavasti. Todellinen oppiminen on enemmän kuin pelkkaa tietojen säilyttämista; todellinen tieto on syvällista ymmärrystä ja oivalluksia, vastapainona ulkopäin ohjatulle käyttäytymiselle.
Täten Koraanissa Allah on luvannut:

Why do you want to join the ALF Network?

Because we got lot of infromation and divesnt aids to help our communty in Finland and also our EIIHS

Contact (1) Full Name
Omer Mahamed Hussen
Job Title
Chairman of EIIHS
Head of the organisation
Omer Mahamed Hussen